lunes, 15 de diciembre de 2008

Juan Ramón Jiménez

JUAN RAMÓN JIMÉNEZ
TRABAJO PARA LENGUA CASTELLANA:
Se trata de una actividad tipo caza del tesoro en la que podréis poner a prueba vuestras dotes como invenstigadores recopilando información para responder a las preguntas y completar las fichas del trabajo relacionado.

jueves, 11 de diciembre de 2008

Calendari

martes, 9 de diciembre de 2008

VISITA AL PARC DE TECNOLOGIES AMBIENTALS


Avui hem la visita al Parc de Tecnologies ambientals en Son Reus.
Hem arribat massa prest i hem hagut d'esperar al parking malgrat la pluja i el fred. Hem aprofitat per berenar.
A les 11.30 hores hem entrat i ens han fet la foto de grup. Hem pujat a la primera planta i ens han convidat a berenar novament, mentre berenaven hem pogut veure una exposició de joguines fetes amb materials reciclats.
En acabar ens han explicat la importància del reciclatge i sobretot que la nostra feina a casa nostra separant els residus és la més important ja que sense ella no funcionaria aquest parc.
Ens han explicat els diferents contenidors i el que es pot ficar dins cada un, cosa que per altra banda la majoria de nosaltres ja conexíem. Malgrat tot sempre hi ha coses que són noves i que aprenem cada dia.
Al finalitzar l'acte hem vist un video relacionat amb les 4 R. (Sempre havíem pensat que eren 3).
Reciclar- Reduir- Reutilitzar- Recuperar.
Algunes de les dades que ens han donat es que cada habitant de Mallorca genera 2 kg de fems al dia. El fem d'una bossa que es crema en el procés d'incineració produeix energia eléctrica per fer funcionar 10 bombetes de 10 w durant 8 hores.

lunes, 8 de diciembre de 2008

Activitats cursos passats

martes, 2 de diciembre de 2008

SORTIDA AL MERCAT DE L'OLIVAR

El passat 23 d'Octubre van anar al Mercat de l'Olivar a visitar-ho. A mi me va agradar molt. Hi havia una professora que ens ensenyà moltes coses. De berenar hi havia pomes, colacao, galetes, mortadela ... també van veure una pel·lícula (Ariana 2on de Primària).
... després de berenar ens explicàrem com ens havíem de fer nets les dents. La professora s'anomenava Maria. També van anar al parc i després tornàrem a ca nostra. (David Rubio).
Abans d'anar a dormir ens hem de fer netes les dents. (Jesús Parrilla).
Tots els alumnes van anar al mercat de l'Olivar i hem fet moltes coses com passellar i nos han ensenyat coses i coses fins que hem anat a la peixateria però no hi havia peixos. També hem anat a la fruiteria de l'Olivar on hi havia moltes coses "iavia volets xuxes figa pastenaga. Berdura melo fruita asta que anam al autocar i en el autocar varem veure un pelicula de cans..." (Alex Marí)
 

©2009 Son Anglada | by TNB