miércoles, 25 de marzo de 2009

JORNADES CULTURALS 2009

Amb motiu de les jornades culturals de 2009 els alumnes de sisè han treballat els contes a partir del programa de RNE (Radio 5) .

"En Radio 5 no sólo hay noticias. Todos los días, a las 16:40 de la tarde, Radio 5 te cuenta un cuento. Esther de Lorenzo y su equipo hacen de las ondas un medio de entretener a los más pequeños y también a los más grandes. Esperamos que te gusten. Colorín colorado …"
S'ha enviat un missatge per consultar amb RTVE si podem publicar les nostres històries utilitzant els recursos d'audio de cinc dels contes que cada horabaixa se poden escoltar en Radio 5.
Hem fet una selecció de contes que els alumnes han gravat amb les seves veus aprofitant els efectes musicals i altres sons de la mateixa història contada a Radio 5.

viernes, 6 de marzo de 2009

SON ANGLADA VISITA NATURA PARC

Avui dia 6 de Març els alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè hem visitat Natura Park. En principi semblava un mal dia per sortir de l'escola i Maria Jesús, la nostra directora, ha hagut de confirmar amb Protecció Civil si seguíem en alerta taronja tal i com li van comunicar ahir. Després d'algunes cridades hem pogut confirmar que podíem partir.
Amb un magnífic autocar hem partit a les 9.30 de Son Roca i hem arribat a les 10 h tal i com estava previst.
Ens esperàvem els monitors del Parc i ens hem organitzat en dos grups tercer i quart d'una banda i cinquè i sisè d'altra.
Durant tot el recorregut hem rebut les explicacions de la nostra monitora, Aina, que amb molta paciència ha contestat totes les preguntes que li han fet.
Els nins/nines s'han portat molt bé i no ha hagut cap incident que espanyi el dia.
A mig matí ens hem aturat per berenar i ens han oferit tot tipus de fruita.
També hem plantat un petit cossiol amb camomil·la que després s'han emportat a casa seva.
Quant als animals que hem pogut veure es tracta majoritàriament d'aus de tot tipus i provinents de diferents llocs del planeta. També una petita mostra de mamífers ( porcs, ovelles, cabres, ases, cavall, bous, mapache, monees, lèmurs...)

jueves, 5 de marzo de 2009

D'INTERÉS PER PARES I MARES

Us proporcionam una adreça d'una revista que pot ser del vostre interés.
Per accedir-hi:
PADRES Y COLEGIOS

martes, 3 de marzo de 2009

DICCIONARIS AUDIOVISUALS

La bicicleta, tipus i parts
Què tal altra passejada en bici?. Ara són n'ANA EVA I MARGALIDA del Cp Cas Capiscol les que ens acompanyen.
Per accedir al blog amb tots els diccionaris publicats. Pitjau l'enllaç: DICCIONARIS AUDIOVISUALS


 

©2009 Son Anglada | by TNB