viernes, 23 de octubre de 2009

LENGUA CASTELLANA 5

Para acceder a los recursos de lengua castellana de quinto y sexto de primaria de la editorial Santillana pulsar sobre el enlace:

http://www.clientesprimaria.es

El usuario y la contraseña para los profesores os lo facilitaran en Secretaria del colegio.

miércoles, 2 de septiembre de 2009

COMENÇA 2009/10


Des de dia 1 tots els professors i professores de Son Anglada fan feina al col·legi i preparen el començament del nou curs.Són dies de molta activitat ja que tot ha d'estar a punt per l'arribada dels nins i nines els que ja hi eren i els que comencen.
Uns salutació i el nostre record pels que l'any passat van acabar i el professors que per diferents motius ja no estaran amb nosaltres aquest any.
Na Maite (jubilació), Maria Lluch, Ana Fe, Toni...

Hem començat el trasllat i organització de la nova Biblioteca que pretenem sigui el punt de partida de tot un conjunt d'activitats relacionades amb el desenvolupament de les habilitats lectores i el plaer de llegir de tots els membres de la nostra escola: alumnes, pares, mares i professorat.

viernes, 19 de junio de 2009

TEATRE SISÈ JUNY 2009


Posted by Picasa

LA VENTAFOCS DEL SEGLE XXI

 
Posted by Picasa

LA VENTAFOCS DEL SEGLE XXI

Posted by Picasa

LA VENTAFOCS DEL SEGLE XXI


El passat dijous 19 de Juny els alumnes de sisè representaren l'obra de teatre "LA VENTAFOCS DEL SEGLE XXI" Es tracta d'una adaptació del conte clàssic de la Ventafocs (Cenicienta en castellà) als temps actuals.
Tots els alumnes de la classe van participar en la representació i el resultat va ser una magnífica interpretació gràcies al esforç de tots ells.


Posted by Picasa

sábado, 13 de junio de 2009

Cena antiguos alumnos Son Anglada


El pasado viernes tuvo lugar la primera cena de antiguos compañeros de Son Anglada . En el restaurante la Pergola del complejo Riskal nos reunimos 32 personas entre antiguos compañeros y profesores.
Fue un encuentro agradable que sirvió para recuperar v iejos conocidos y recordar experiencias pasadas. Todo con muy buen rollo.

Posted by Picasa

viernes, 29 de mayo de 2009

RENOU I SALUT (MERCAT DE S'OLIVAR)

El passat divendres dia 16 de Maig els alumnes de cinquè i sise van assistir a una activitat al mercat de S'Olivar. "Renou i salut" . Arribarem a les 10 h aproximadament i ens va rebre Na Lourdes. En primer lloc van fer una visita ràpida al mercat. Visitàrem un parell de tendes de fruita i verdures, la peixateria,... A l'aula, situada al primer pis, ens van fer dues presentacions. La primera va anar a càrrec de la biòloga de l'Ajuntament de Palma va ser eminenment tècnica i després na Lourdes va fer una exposició més orientada a hàbits saludables centrats en el tema de l'activitat.
De Películas

jueves, 2 de abril de 2009

JORNADES CULTURALS 2009 A SON ANGLADA




ACTIVITATS SETMANA CULTURAL 08/09

- Taller de biblioteca: Carmen Portilla; Fany, Adelina; Empar, LLuïsa.
- Taller de poesia i d’endivinalles: Mª Angels; Elena; Trini; Ana
- Taller de Teatre negre: Queta; Joana; Antònia; Toni S.

TEMÀTICA: LA LITERATURA I ES CONTES
ACTIVITATS
- Taller de cuina.”La caseta de xocolata”: Carmen Dalmau; Bel; Biel; Pilar; Ramón.
- Taller de contes digitals: Pep
- Taller de contes orals: Toni Cortés.
- Visitar les activitats fetes a les classes.

miércoles, 25 de marzo de 2009

JORNADES CULTURALS 2009

Amb motiu de les jornades culturals de 2009 els alumnes de sisè han treballat els contes a partir del programa de RNE (Radio 5) .

"En Radio 5 no sólo hay noticias. Todos los días, a las 16:40 de la tarde, Radio 5 te cuenta un cuento. Esther de Lorenzo y su equipo hacen de las ondas un medio de entretener a los más pequeños y también a los más grandes. Esperamos que te gusten. Colorín colorado …"
S'ha enviat un missatge per consultar amb RTVE si podem publicar les nostres històries utilitzant els recursos d'audio de cinc dels contes que cada horabaixa se poden escoltar en Radio 5.
Hem fet una selecció de contes que els alumnes han gravat amb les seves veus aprofitant els efectes musicals i altres sons de la mateixa història contada a Radio 5.

viernes, 6 de marzo de 2009

SON ANGLADA VISITA NATURA PARC

Avui dia 6 de Març els alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè hem visitat Natura Park. En principi semblava un mal dia per sortir de l'escola i Maria Jesús, la nostra directora, ha hagut de confirmar amb Protecció Civil si seguíem en alerta taronja tal i com li van comunicar ahir. Després d'algunes cridades hem pogut confirmar que podíem partir.
Amb un magnífic autocar hem partit a les 9.30 de Son Roca i hem arribat a les 10 h tal i com estava previst.
Ens esperàvem els monitors del Parc i ens hem organitzat en dos grups tercer i quart d'una banda i cinquè i sisè d'altra.
Durant tot el recorregut hem rebut les explicacions de la nostra monitora, Aina, que amb molta paciència ha contestat totes les preguntes que li han fet.
Els nins/nines s'han portat molt bé i no ha hagut cap incident que espanyi el dia.
A mig matí ens hem aturat per berenar i ens han oferit tot tipus de fruita.
També hem plantat un petit cossiol amb camomil·la que després s'han emportat a casa seva.
Quant als animals que hem pogut veure es tracta majoritàriament d'aus de tot tipus i provinents de diferents llocs del planeta. També una petita mostra de mamífers ( porcs, ovelles, cabres, ases, cavall, bous, mapache, monees, lèmurs...)

jueves, 5 de marzo de 2009

D'INTERÉS PER PARES I MARES

Us proporcionam una adreça d'una revista que pot ser del vostre interés.
Per accedir-hi:
PADRES Y COLEGIOS

martes, 3 de marzo de 2009

DICCIONARIS AUDIOVISUALS

La bicicleta, tipus i parts
Què tal altra passejada en bici?. Ara són n'ANA EVA I MARGALIDA del Cp Cas Capiscol les que ens acompanyen.
Per accedir al blog amb tots els diccionaris publicats. Pitjau l'enllaç: DICCIONARIS AUDIOVISUALS


viernes, 20 de febrero de 2009

REPRESENTACIÓ RONDALLA PERE XIV




El passat dimecres dia 18 de Febrer els alumnes de quart,cinquè i sisè van disfrutar de la representació de la Rondalla de Pere XIV. La representació va tenir lloc a la classe des sisè.
Tots els assistents van disfrutar durant tota la representació. A continuació podeu observar d'una petita seqüència :

jueves, 19 de febrero de 2009

DESCOBRIM CALA EN BASSET.

De cala_embasset
El dijous 19 de Febrer de 2009 els alumnes de cinquè i sisè van sortir, per primera vegada en aquest curs. Aquesta és una sortida didàctica relacionada amb el medi i la seva conservació. Els nostres alumnes ja tenen una conciència i formació que ve des de fa molt d'anys, amb un projecte d'ambientalització que contempla tot un seguit d'activitats tant a l'escola com amb aquestes sortides.
Una setmana abans ( dia 12 de Febrer) van tenir una sessió prèvia CALA EN BASSET A L'ESCOLA on es van presentar les caracterìstiques corresponents a la fauna, flora i paissatge de la cala.
Hem sortit a les 9.20 h de Son Roca cap a Andraitx, després hem agafat la carretera del Port i tot d'una ens hem desviat en direcció S'Arracó i Sant Elm. Hem arribat a les 10 en punt al lloc convingut amb els monitors del GOB a Sant Elm.
La primera visió en davallar de l'autobús ha estat la impressionant silueta de la Draganera que sembla formar part de Mallorca fins al punt de que alguns dels alumnes creien que hi podríem arribar.
Hem iniciat la marxa dirigits pels nostres monitors (Xavi i Jaume) cap a Cala En Basset i poc després ens hem aturat per berenar.
Desprès de berenar hem tornar caminar separats en dos grups. Abans de començar la davallada hem interpretat diferents situacions relacionades amb el que observariem a la cala.
Així tres alumnes representaven les posidònies i les seves aportacions al medi (oxígen, refugi i guarderia pels peixos petits). L'altre grup ha representat les amenaces al medi marí de Cala Embasset ( vaixells, contaminació...)
Finalment hem arribat a la cala i allí hem fet una descoberta recollint i identificant els materials: posidònies, algues, pajallides, tomátigues de mar, eriçons, ...



viernes, 30 de enero de 2009

DIA DE LA PAU 2009 A SON ANGLADA



De diadelapau_09

Avui 30 de Gener es celebra EL DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLENCIA I LA PAU. El nostre centre ha organitzat com activitat col·lectiva un acte en el que hem cantat la cançó "Color esperanza" amb lletra de Trini i Ana (dues professores del centre). Han participat tots els alumnes i professors del centre amb ganes i ha resultat prou bé. La lletra de la cançó.
COLOR ESPERANÇA
SI, A SON ANGLADA VOLEM CELEBRAR SI COL·LABORAM PER FER UN MÓN MILLOR
UN DIA DE PAU, AMISTAT I BONDAT A ON LA PAU SE MESCLI AMB L'AMOR
I AIXI CANTEM, AIXÍ CANTEM HO CERCAREM, HO CERCAREM
AVUI PLEGATS. AL NOSTRE COR.

SABER QUE TU HI ETS, PINTAR-MOS LA CARA
SEMPRE AL MEU COSTAT COLOR ESPERANÇA
SENTIR AQUESTA FORÇA LLUITAR PEL FUTUR
A LES TEVES MANS AMB EL NOSTRE COR
SENTIRAS QUE ESTIC DAVORA
I TOTS JUNTS PODEM SOMNIAR

TOTS VOLEM LA PAU!
De diadelapau_09


 

©2009 Son Anglada | by TNB