viernes, 20 de febrero de 2009

REPRESENTACIÓ RONDALLA PERE XIV




El passat dimecres dia 18 de Febrer els alumnes de quart,cinquè i sisè van disfrutar de la representació de la Rondalla de Pere XIV. La representació va tenir lloc a la classe des sisè.
Tots els assistents van disfrutar durant tota la representació. A continuació podeu observar d'una petita seqüència :

jueves, 19 de febrero de 2009

DESCOBRIM CALA EN BASSET.

De cala_embasset
El dijous 19 de Febrer de 2009 els alumnes de cinquè i sisè van sortir, per primera vegada en aquest curs. Aquesta és una sortida didàctica relacionada amb el medi i la seva conservació. Els nostres alumnes ja tenen una conciència i formació que ve des de fa molt d'anys, amb un projecte d'ambientalització que contempla tot un seguit d'activitats tant a l'escola com amb aquestes sortides.
Una setmana abans ( dia 12 de Febrer) van tenir una sessió prèvia CALA EN BASSET A L'ESCOLA on es van presentar les caracterìstiques corresponents a la fauna, flora i paissatge de la cala.
Hem sortit a les 9.20 h de Son Roca cap a Andraitx, després hem agafat la carretera del Port i tot d'una ens hem desviat en direcció S'Arracó i Sant Elm. Hem arribat a les 10 en punt al lloc convingut amb els monitors del GOB a Sant Elm.
La primera visió en davallar de l'autobús ha estat la impressionant silueta de la Draganera que sembla formar part de Mallorca fins al punt de que alguns dels alumnes creien que hi podríem arribar.
Hem iniciat la marxa dirigits pels nostres monitors (Xavi i Jaume) cap a Cala En Basset i poc després ens hem aturat per berenar.
Desprès de berenar hem tornar caminar separats en dos grups. Abans de començar la davallada hem interpretat diferents situacions relacionades amb el que observariem a la cala.
Així tres alumnes representaven les posidònies i les seves aportacions al medi (oxígen, refugi i guarderia pels peixos petits). L'altre grup ha representat les amenaces al medi marí de Cala Embasset ( vaixells, contaminació...)
Finalment hem arribat a la cala i allí hem fet una descoberta recollint i identificant els materials: posidònies, algues, pajallides, tomátigues de mar, eriçons, ...



 

©2009 Son Anglada | by TNB