sábado, 17 de enero de 2009

SORTIDA PALMA TERCER CICLE

INTERPRETACIÓ DE PLÀNOLS
El passat divendres 16 de gener els alumnes de cinquè i sisè van sortir per fer l¡activitat que organitza el CentMat de Palma. Es tracta de una feina pràctica en la que els alumnes han de fer un recorregut dins Palma (Des de l'estació Intermodal a la plaça d'Espanya fins a la plaça Serralta). L'eina bàsica és un plànol sobre els que els alumnes, dividits en grups, marquen unes hipoètiques rutes que una vegada posades en comú es converteixen en una, la més adequada en funció dels interessos dels alumnes en aquest cas sempre prima la més curta.
Es alumnes van seguint el plànol sota la supervisió del monitor que els va fent observacions en els punts claus (interseccions i canvis de carrers). També es van marcant sobre el plànols aquests punts claus. Una altra activitat sobre la marxa consiteix en l¡estimació de distàncies que es comproven a posteriori sobre el terreny.
L'activitat acaba al CentMat on, amb un projector i l'ajuda del Google Earth van recrear el recorregut, les mesures, etc...
De Collages

2 comentarios:

Anónimo dijo...

ME GUSTO MUCHO.
RECORRIMOS CALLES Y DE PASO HICIMOS DEPORTE.



MARI CARMEN DE 6º.

Anónimo dijo...

ESTUBO BIEN PORQUE CONOCIMOS UN POCO MAS LAS CALLES DE PALMA Y LAS LINEAS DE AUTOBUSES

 

©2009 Son Anglada | by TNB